Maratón Vías Verdes Plazaola


PublicitatGrandes marca a precios Increíbles!

Descripció:

CIRCUIT NACIONAL MARATÓ VIES VERDES: 42K-21K

Marató de les Vies Verdes del Plazaola transcorre entre les comunitats de Navarra i Euskadi, concretament entre Navarra i la província de Guipuzcoa. Una marató en línia, amb sortida en la localitat navarresa de Lekunberri i final en la població guipuscoana de Andoain, que recorre l'antic traçat del tren del Plazaola que comunicava Sant Sebastià-Donostia amb Iruñea-Pamplona, i que avui dia constitueix una magnífica Via Verda totalment recuperada i condicionada per al seu gaudi.

Un extraordinari recorregut que et submergirà en un bell mosaic de verds prats, frondosos boscos de roures i hagis i caserius dispersos típics de l'arquitectura rural tradicional de bona part del País Basc atlàntic.

Tres poblacions són les fites d'aquesta prova: Lekunberri, en la sortida i seu de l'Estació del Plazaola, on podreu conèixer i gaudir de la història del tren del Plazaola; Leitza, l'en equador de la carrera i punt d'inici de la prova de 26km (intervé marató), amb la seva arquitectura típica i carrers empedrats que han estat l'escenari de la famosa pel·lícula “Vuit cognoms bascos”; Andoain final de les dues proves, amb la despoblada vall Leitzaran, espai natural protegit entorn del cristal·lí riu del mateix nom; i En Andoain a més, degustessis un exquisit avituallamiento per recuperar de l'esforç.

A més, l'atractiu d'una infinitat de túnels amb més de 100 anys d'història i oportunament il·luminats, fan d'aquesta prova una experiència única que no oblidaràs.

Juntament amb la distancia marató es combinaran una altra prova (26K) amb la finalitat d'organitzar un esdeveniment per tots i una gran festa esportiva. No deixeu escapar aquesta oportunitat de conèixer el territori fent esport.

Prova:

Organitzador:

Localització: