Serveis Cronoexago

Més de 5 anys dedicant-nos al cronometratge de proves esportives i més de 1.000 proves cronometrades gràcies a la confiança que els organitzadors dipositen cada dia en nosaltres.

Això ens ha permès portar els temps de carreres de la talla de la Marató de Sevilla, Titan Desert, Mitja Marató de Madrid, Ponle Freno Madrid, Cursa de la dona de Madrid, Circuït 10k Valencia, Mitja Marató de Mataró, Triseries.cat, 100x100half, Travessa CN Estartit, entre d’altres. No obstant això, a Cronoexagon també donem suport a les proves petites, perquè més enllà dels quilòmetres o el nombre de participants, el que ens importen són els corredors que cada dia volen superar-se. Així que si tens una carrera, sigui com sigui, pots comptar amb nosaltres.

Cronoexagon és una empresa catalana que ofereix un servei de cronometratge precís, assequible i segur en modalitats com curses a peu, duatlons, triatlons i  aigües obertes, a tot l'estat.

Sense límit de participants i amb l'opció de situar diversos punts intermitjos, així com, punt de sortida i arribada. 

Cronoexagon està formada per un equip multidisciplinari de més de dotze professionals que s'encarreguen que res falli.

 

Tecnología

Per poder dur a terme el nostre treball comptem amb equips de cronometratge Timing Sense, actualment els més fiables del mercat.

Els equips Timing Sense han estat especialment dissenyats per cronometrar curses i es caracteritzen per haver desenvolupat una tecnologia pròpia tan fiable que els índexs d'incidències registrats s'acosten al 0%.

Els xips que fem servir són xips d'alt rendiment, ja siguin reutilitzables o d'un sol ús (en funció del tipus de prova), que guarden una gran relació qualitat-preu.

PLATAFORMA D’INSCRIPCIÓ

A Cronoexagon fem les coses fàcils. Per això comptem amb la plataforma Sportmaniacs.

Des de Sportmaniacs els corredors es podran inscriure a la teva prova esportiva de forma senzilla i intuïtiva, consultar les classificacions, veure els seus temps i accedir a les seves fotos.

ELS NOSTRES XIPS

Disposem de dues modalitats de xips, que s’utilitzen en funció de la modalitat esportiva.

Xip al dorsal: Aquest xip s'utilitza en carreres a peu i duatlons, així com, totes aquelles modalitats que no estiguin relacionades amb l'aigua. El xip es lliura adherit al dorsal. Aquest xip-dorsal haurà de col·locar al pit. Xips no retornables. El cost del xip és 0,5 €. Aquest xip será entregat adherit al dorsal.

Xip aquàtic: el xip s'entrega amb un neoprè d'última generació. Aquest xip s'haurà de col·locar el turmell. Xips retornables. El cost del xip és 0,5 € (xip no retornat = 5 €). Aquest xip será entregat en un sobre marcat amb el nom-logotip de la prova i el número de dorsal.

Tot el material s’entrega ordenat per número de dorsal, en caixes el dia de la prova (1h 30’ abans de l’inici de la prova). En el cas que l’organitzador els vulgui rebre amb antel·lació per missatger, aquest es farà càrrec dels ports de l’enviament.

Serveis

Gestió d’Inscripcions

El servei de gestió d'inscripcions inclou qualsevol gestió relacionada amb la plataforma d’inscripció, així com, el tpv de recaptació d’inscripcions. Es podrà sol·licitar un avançament mensual.

Controls de temps amb seguiment On-Line

Cal disposar d’accés amb vehicle al punt de control i corrent elèctric en el punt d’arribada per tal de poder tractar les dades amb un ordinador.

L'equip de Cronoexagon muntarà i desmuntarà els controls de sortida i arribada, així com, els controls de pas si estan situats a menys de 15’ del punt de sortida i són accessibles amb cotxe. Els controls de pas sempre seran vigilats per personal de l’organització. En el cas de punts de control separats més de 15’ de la sortida, les màquines seran entregades a les persones de l’organització encarregades d’aquests punts juntament amb un manual molt simple d’activicació.

Les dades de pas (sempre i quan hi hagi cobertura al punt de control) es projectaran al moment a la TV que es col·locarà a meta. Aquestes dades estaran a disposició de l’organitzador en qualsevol moment i se li entregaran un cop finalitzada la prova en format excel i pdf.

Diploma personalitzat

Un cop finalitzada la prova, cada participant es podrà descarregar un diploma amb les dades que desitgi l’organitzador. El diploma tindràde fons la imatge que l’organitzador decideixi.

Difusió i publicitat

Cronoexagon disposa d’unes xarxes socials (twitter, facebook i instagram) on es fa difusió mensualment de les diferents proves que contracten els serveis. Així mateix, cada prova és publicada en aquesta web

Confecció de dorsal

La confecció de dorsals inclou el disseny.

Servei Foto

El servei Foto inclou fotografies de tots els participants en cursa o a meta. Tot el material serà entregat amb la marca d’aigua de la prova per webtransfer en un plaç de dos dies post cursa.

Servei d’Imperdibles

Bosses de 4 imperdibles preparades per entregar.

Servei de Merchandising

Des de Cronoexagon oferim diferents materials de merchandising personalitzats.