2a Cursa De La Dona De Castelló D’Empúries


PublicitatGrandes marca a precios Increíbles!

Descripció:

2a Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries

La Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries és una cursa/marxa organitzada per un grup de dones del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.
La 2a edició de la Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries tindrà lloc a Empuriabrava el dia 2 de Juny de 2019. La distància aproximada serà de 5 km i la Cursa es podrà fer corrent o caminant.
La Cursa és oberta a tothom que accepti i respecti el present reglament. Per tant hi poden participar dones, homes, nenes i nens, gent gran, persones amb alguna discapacitat (recorregut apte), gossos, etc. S’informa que els homes no tindran dret a rebre cap trofeu.
La sortida serà a les 10:00h des del Passeig marítim de la platja d’Empuriabrava. Els corredors es situaran davant i els caminants darrere.
L’arribada serà al mateix lloc (recorregut circular).
El preu per a cada inscripció és de 8 €. Aquest inclou la inscripció a la 2a Cursa de la Dona, l’assegurança i una samarreta commemorativa (no es garanteix el lliurament de la samarreta a les persones que s’inscriguin a última hora). En ser una cursa solidària, la recaptació anirà íntegrament destinada a l’Oncolliga Girona.
El dia mateix de la Cursa NO es faran inscripcions.
Els infants de 0 a 4 anys, no tenen l’obligatorietat d’estar inscrits, cal indicar però, que els NO inscrits no tindran dret a l’assegurança de la Cursa ni a la samarreta. A partir dels 5 anys sí és obligatòria la inscripció.
Al final de la Cursa, amb el número del dorsal, hi haurà un sorteig amb premis cedits pels nostres col·laboradors.

Prova:

  • Nom: 2a Cursa De La Dona De Castelló D’Empúries
  • Data: Diumenge, 2 de juny de 2019 - 10:00 h.
  • Categoria: Run
  • Distàncies: 5K
  • Reglament: Aquí

Localització: