Mdm 2018

Descripció:

PRESENTACIÓ MDM 2018

GAS MOUNTAIN, l’Associació d’Amics Senderistes de muntanya, us convida a la 4a. edició de la MdM Cursa de 12K i Mitja Marató, la cursa pensada per tots els amants de la muntanya i el trailrunning i que enguany es celebrarà el diumenge 4 de novembre de 2018.

Es tracta de dues curses que transcorren per senders i corriols que us permetran descobrir aquest meravellós indret a cavall entre la Garrotxa i l’Alt Empordà, i gaudir dels espais naturals a través de l'esport, tot descobrint paisatges idíl·lics i racons d’una bellesa indescriptible.

El circuit de 12 km té com a punt de sortida i arribada el municipi de Beuda. Els primers 6km i els últims 5km coincideixen amb el recorregut de la Mitja Marató. Un circuït exigent amb 900 mts de desnivell positiu acumulat, on podreu gaudir d’indrets naturals únics.

La mitja marató, una cursa de muntanya feta per a tu i només per a tu. Anys de treball, anys netejant senders, recuperant antics camins i obrint corriols fins aconseguir el recorregut que nosaltres volíem. Un recorregut circular de 21k amb un total de 1.514 mts de desnivell positiu acumulat.

Llocs amagats per la vegetació, un mirador amb una vista d'ocell a 360º, castells, antics camins i moltes sorpreses més és el que t’oferirà la Half Marathon MDM. No et quedis sense provar-la, una mitja marató de "pota negra" que et permetrà fer “el senglar”. Únicament 300 places.

Prova:

  • Nom: Mdm 2018
  • Data: Diumenge, 4 de novembre de 2018 - 09:00 h.
  • Categoria: Run
  • Distàncies: 12,5K / 21,5K
  • Reglament: Aquí

Organitzador:

Localització: